注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

True Love kiss

小博:t.sina.com.cn/mgbin

 
 
 

日志

 
 

7.26 & 最近的心情记录  

2009-07-31 00:05:11|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

呢排都沒乜Mood寫Blog~ 不過這麽特別的一天還是要記錄一下的.

 

星期日. 被人昆了.

算了,打算一個人去看<冰川時代3>. 我打死都要睇噶喇! 畢竟是3D+ 我最愛的動畫片系列

不過算喇.都系打下比丹純喇.那傻妹還真的答應一齊來看. yahoo~

懷著800萬分的期待. 我11點半準時到天娛廣場.儘管中途走錯好多路

哇.好多好多人.比在我們學校飯堂排隊的情况還強一些.

咦.丹純遲到?我打電話. 就算我手機沒錢了..佢話就快來

等等等.我再打.佢話落車喇

等等等.佢話搵緊喇.

等等等.佢話行錯路喇!

等等等.佢話走去問路.該人嘅同伴話唔好理佢

天阿~我都就來排到了.成12點幾了. 12.20就要開始了

等等等.佢話搵唔到路.  ~!#$%^&*()_+|+

阿~~~~~~~仲有4.5 個人左右.個電子版寫話果場戲嘅票賣晒喇!

妖!

唯有走喇. 後尾等等等.終于等到丹純.嚴重遲到啦.

 

嗯.不過咧.其實我一d都沒嬲.算啦.或者我和這部電影那天沒緣吧.

而且.丹純來陪我也很好啦.她不認識路耶 .跑到滿身是汗的..

這星期天再去看.總有看到你的一天.

 

之後.我地突然想食自助餐喔.就一個上網搵.一個打電話問人.

好! 决定了.就去吃自助餐~

哎呀呀..我地嘅目標系正佳3樓嘅巴西烤肉.

點知跑來跑去都搵唔到.

最後絕望到要去歡歌了.

點知突然見到有個餐廳外招牌寫著"烤肉""58元/人" "11:00-3:00"

符合佳林同我地描述自助餐廳.那叫"拉丁餐廳"! 天阿..我們還經過了3.4次..

 

哇哈~果度真系好多烤肉阿.d人捰住大窜肉走来走去,问我地要唔要。

仲有其他野食,虽然唔多品种,不过也好满足,嘻~

那天有点不开心,丹纯叫我笑,我也笑不出来。

原来食好多野会开心d噶,下次见到我唔开心记得氹我啦,不然我会变大肥婆啊~

 

食完捏。就周围行

哈哈,系一间铺里面见到好多好有趣嘅嘢啊~我地玩咗超耐

嗯,好彩都有帮衬下姐,不然不敢出门

真系好有趣噶。你睇~  ↓

7.26 - MG~*° - 不可放弃`← 哈哈,我毁容给你看7.26 - MG~*° - 不可放弃` ← 我笑到手震..哈哈

 

丹纯好笨的说,店员叫她开一下某个瓶盖,她真的开,还被电到了,哈哈~

仲有好多好嘢玩啊,我连买比小彬嘅礼物都谂好啦,嘻~

 

后来啊,就逛啊逛,睇到d diy 手链。 可惜钱花得差不多了

我都想买翻条~ 下次先啦,嘻

 

之后,之后,好像就回家了吧。

 

 、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=、=

 

开学掉咗位,隔离有Mina、雪柜,附近仲有嘉莹,小根,丹纯,佳林等~

坐那里还蛮开心的嘛。好多嘢讲,又好好玩。虽然经常跟mina打架。

最近发掘刘健威这个新人。跟林钊佳一样好欺负,哈哈~

谁教他吃了我们两个虾球啊。

而且开学一个多星期了,也逐渐习惯了

 

某天,好开心哦,全班都为突然知道要检查的班容努力

7.26    最近的心情记录 - MG~*° - 不可放弃`

一天搞定的,厉害吧~

 

晚修放学还挺无奈的,跟四个大男人走。(魏戈小一点,我最矮 ~~~~(>_<)~~~~ )

有时几好玩,几好笑。有时佢地又挂住讲车啊,高科技产品啊,动画啊,无视我~

最近丰仔一时行路弹下弹下,(学我噶,以前我心情好行路就系弹弹下噶啦)

一时又抑郁不平。 唉,大只佬都系头脑简单的。

发现我已经好耐没行路弹来弹去了~以前天天都是的。呃、意味着什么嘛。我也好像没什么特别不开心吧。

 

睇化咗好多。没以前咁执着,没以前咁在意。

经一事,改变咗我。

毕竟,人还是会变的。我变得不在意了。

虽然说这样的话还是有点揪心,不过,改变方式也好,自己会更好过。

 

噢。很晚了耶。晚安

 

  评论这张
 
阅读(86)| 评论(18)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018