注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

True Love kiss

小博:t.sina.com.cn/mgbin

 
 
 

日志

 
 
 
 

FEELING  

2009-05-02 21:08:24|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

 一.<杜十娘>裏麵的話, 你愛我一d.我愛你一世. ,   女人都是那么蠢的嗎?愛情的奴隷..

二.<暮光之城> I don't have the strength to stay away from you. 我已經沒有力量離開你.

     我連想都不能像以前那樣想得那么瀟灑.我已經沒有力量離開小彬了.

     每次想瀟灑d都唔得.女人阿女人...

三.今天出席了小彬的初中同學聚會.

    感覺有點怪怪的.我對不熟悉的人說不了話.

    嘿.不過還好啦.以前豐哥帶佢女朋友來時.佢女朋友都系咁拘謹噶啦.

    等佢高中同學聚會時我應該會好過點吧.哈~

四.想打死自己阿.明明事情可以髮展得好好噶.點解系多要搞多兩下.搞到咁唔開心.去死吧.

五.嘿嘿.同小彬嘅一週年快到了.不過好怕唔夠時間...我仲有好多嘢做阿.

    佢問我想要咩禮物.但我又唔講得窩.我希望佢自己可以估啱我心思阿.

    不過.好耐之前佢講過果樣嘢唔好.唉~應該沒望了.

    看.眨下眼就一年了.欣.要加油哦~

六.唔知小根系上海點咧.希望佢愉快啦.

七.身邊那對糾纏不清的戀人阿..   希望佢地可以重新開始.學會珍惜啦.

八.小櫻在我家長得蠻好的.唔知小鬼點了咧..希望小彬沒把它忘了.

九.明明不是那么累的.但總是在想逃避什么的.討厭.好頽廢阿~

十.點解淨系放兩日噶~!!!!我好唔爽阿.明天罷學了~!!!!

  评论这张
 
阅读(38)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018